БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

+359 878 132 318

Търговска гаранция

ТЪРГОВСКА ГАРАНЦИЯ

Гаранцията важи в уговорените тук условия. Рекламации за недостатъци, които не е било възможно да бъдат установени в момента на доставката, могат да бъдат предявени в сроковете съгласно българското законодателство.

При столове с гаранция са покрити всички компоненти .Търговската гаранция за стоките не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от чл. 112- чл.115 от Закон за защита на потребителя (ЗЗП)- физически лица. • притежава обявените характеристики- материал, размери, цвят, предназначение. Не е налице липса на съответствие при евентуални разлики във визуално отношение, дължащи се на специфики на екраните на устройствата, през които е разглеждан електронния каталог на сайта на фирмата или книжния такъв, както и на „разлики“, дължащи се на необосновано изградени представи от страна на потребителите.• е годна за обичайна употреба, за която служат сходни стоки от същия вид- т.е. при нормална и разумна грижа на добър стопанин от страна на потребителя, при правилно съхраняване и употреба, съобразени с физическите характеристики на изделията като цяло и в частоност, материалите, от които саизградени.

Предявяване на рекламация се извършва на телефон 0878132318 и писмено на email: garanciq@stoleto.bg като се посочва предмета и основанието за рекламация.

При предявяването й, потребителят следва да представи изделието и опаковката му (в случаи на етикет със сериен номер)  фактура и/или номер на поръчка. Бележка от куриерска фирма за получената от него пратка, удостоверяваща покупката на рекламираното изделие, протоколи, актове или други документи, удостоверяващи несъответствието на стоката с договореното, други документи, обосноваващи претендираната рекламация по основание.Клиентът не може да се позове и губи правата си по предоставената Търговска гаранция в следните случаи: в случай на изгубен документ (фактура) за покупка, изгубена гаранционна карта, при превишаване на допустимите натоварвания на стола : до 100 кг за Стандартен стол и до 130 кг. при индивидуално изработен стол, увредена при пренасяне след получаването, след опити за ремонтиране от страна на собствениците или неупълномощено от фирмата лице, повреди нанесени на корпусната или седална мебел с остър или твърд предмет, при намокряне или съхраняване на изделията във влажни помещения, при нанасяне на повреди поради неестественно отношение към мебелта(изпускане при пренасяне, скачане отгоре, умишлено разпаряне на шевове, повреди чрез сила, неправилен монтаж, повреди нанесени от домашни животни), при изгаряне от нагревателни уреди и цигари, при повреди нанесени от химически и избелващи вещества, при скъсване на ципове,ако има такива, при промяна в цвета  в следствие неестественно дълго  излагане на пряка слънчева светлина, случаите, в които са правени опити за нейното подправяне, козметични дефекти, отнасящи се само до естетичния вид на мебелта и не засягащи неговата работа, липса на части, които имат характер на консумативи (тапи и ботуши на столове,винтове, болтове,дръжки и др.), при неизпълняване на ръководството за ползване съгласно техническото описание, при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирани лица. Не покрива дефекти причинени в резултат на неправилна експлоатация на артикулите. Гаранцията е валидна само в случай, че са спазени всички условияи изисквания за безопасно транспортиране и монтаж.

Условия на връщане :

Според ЗЗП Клиентът има право, без да посочва причина, да се откаже от поръчания продукт в срок от 14 дни, считано от датата на получаването му. Единственото задължително условие в този случай е стоките да са в първоначалния търговски вид , без нарушена опаковка/кашон/ и без следи от употреба, скъсване, счупване, драскотини. Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента.

При неизпълнение на тези условия, фирмата си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента. След приемане на върнати стоки в срок и прегледа им, стойността им се възстановява на Клиента в пълен размер (без извършените услуги- такса доставка, такса монтаж, разнос, етажност) до 14 дни, считано от датата, на която Клиентът е върнал токата. Всеки Клиент е длъжен да съхранява получените от фирмата продукти, тяхното качество и безопасност до момента на връщането им. До момента на обратното предаване на стоката от страна на клиента, рискът от случайното погиване или повредждане на стоката се носи изцяло от клиента.

Адреси за връщане: Гр.Враца ул.Братя Миладинови 44 тел 0878132318 Венцислав Тотев

Влизане

Все още нямате профил?

bg_BGBulgarian
0 Любими
Моят профил

Запитване за стол по поръчка

Имате нужда от специфичен стол, който да върши определена нужда?

Имаш нужда от помощ?

Искате незабавна помощ от нашият екип? Обадете се в работно време и ние ще помогнем. Алтернативно, може да ни пишете, а ние ще отговорим в рамките на ден.

Обадете се сега

+359 878 132 318

Пишете ни мейл

[email protected]

Консултация със специалист