БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

+359 878 132 318

Връщане на продукт

Ние се стараем да ви предоставим висококачествени продукти и изключително изживяване при пазаруване. Моля, прегледайте нашата политика за връщане по-долу, която ви позволява да върнете продукти в рамките на първите 14 дни от покупката без да задаваме въпроси.

14-дневен прозорец за връщане

Нашата политика за връщане обхваща 14-дневен период от датата на закупуване.

По време на този 14-дневен прозорец имате възможност да върнете продукта по каквато и да е причина, без да е необходимо да предоставяте обяснение.

Право на връщане

За да отговаря на условията за връщане, продуктът трябва да бъде в първоначалното си състояние, включително всички аксесоари, ръководства и опаковъчни материали.

Продукти, показващи признаци на неправилна употреба, неправилно боравене или повреда, причинена от небрежност на клиента, може да не отговарят на условията за връщане.

Иницииране на връщане

а. За да инициирате връщане, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти на +359 878 132 318. Ние ще ви преведем през процеса на връщане.

Продуктът трябва да бъде опаакован в оригиналната си опаковка, за да се предотврати повреда по време на транспортиране. Моля, включете всички оригинални аксесоари.

Използвайте предоставения шаблон в кашона, с който е дошла пратката, за да попълните формуляра за връщане.

Разходи за доставка

При връщане в рамките на 14-дневния период разходите за връщане са отговорност на клиента.

Процес на възстановяване

След като получим върнатия продукт и проверим състоянието му, ще започнем процеса на възстановяване на сумата.

Възстановяванията ще бъдат обработени към предоставената банкова сметка във формуляра в рамките на 30 дена. Моля, обърнете внимание, че времето, необходимо за отразяване на възстановяването във вашия акаунт, може да варира в зависимост от банката.

Поддръжка на клиенти

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за връщане или се нуждаете от помощ при връщане, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Ние сме тук, за да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате.

Промени в политиката

Stoleto.bg си запазва правото да актуализира или променя тази политика за връщане по всяко време без предизвестие. Всички промени обаче няма да засегнат заявките за връщане на продукти, закупени преди такива промени.

Надяваме се, че ще бъдете напълно доволни от покупката си. Въпреки това, ако искате да върнете продукта в рамките на първите 14 дни, ние гарантираме безпроблемен и без въпроси процес на връщане.

Влизане

Все още нямате профил?

bg_BGBulgarian
0 Любими
Моят профил

Запитване за стол по поръчка

Имате нужда от специфичен стол, който да върши определена нужда?

Имаш нужда от помощ?

Искате незабавна помощ от нашият екип? Обадете се в работно време и ние ще помогнем. Алтернативно, може да ни пишете, а ние ще отговорим в рамките на ден.

Обадете се сега

+359 878 132 318

Пишете ни мейл

[email protected]

Консултация със специалист